MENÜ

HİZ
MET
LERİ
MİZ

Kalorimetre Faturalandırma Programı

Bulut Enerji Kalorimetre Faturalandırma Programı


Kalorimetre Faturalandırma Programı

 

Tüm marka Kalorimetre cihazların faturalandırma programını Bulut Enerjide.

Bulu Enerji firmasının geliştirmiş olduğu Rf li sayaçların okunabilmesi için gerekli olan yazılım ve receiver ile sektörde kullanılmakta olan birçok sayacı okuyabilmektesiniz. Bu sayede firmanıza her bir marka kalorimetre ve ısıpay ölçer cihazların okunabilmesi için ayrı ayrı program ve receiver alıp yüksek maliyetler ödemekten kurtulmaktasınız.

 

FATURALANDIRMA PROĞRAMI ÖZELLİKLERİ

 

WEB DESTEKLİ BİR PROGRAMDIR

Bu sayede tüm veriler tek bir server da saklanmakta günlük belirli periyotlarda yedeklemeleri yapılmaktadır. Yapılan yedeklemeler başka bir serverda ayrıyeten yedeği alınmaktadır

SMS UYGULAMASI  

Site sakinlerinin faturalarını daha hızlı ulaştırılabilmesi için fatura tutarını ve son ödeme tarihini sms yöntemiyle gönderilme. Bu uygulama ile fatura tutarlarını site sakinlerine bildirimi hızlandırılmış olup site yönetiminin para toplaması kolaylaştırılmıştır.

 

E-MAİL UYGULAMASI    

Site sakinlerinin faturalarını daha hızlı ulaştırılabilmesi için fatura tutarını ve son ödeme tarihini MAİL yöntemiyle gönderilme. Bu uygulama ile fatura tutarlarını site sakinlerine bildirimi hızlandırılmış olup site yönetiminin para toplaması kolaylaştırılmıştır.

 

TELEFON UYGULAMALARI              

Site sakinlerinin faturalarını daha hızlı ulaştırılabilmesi için İos ve Android telefon uygulamaları mevcuttur. Daireye özel abone nosu ve şifresi ile giriş yapıp faturalarını sürekli olarak takip edebilmektedirler.

KREDİ KARTI İLE ÖDEME İMKANI

Kişiler uygulamalardan girip borçlarını inceleyebilir, Borçlarını tüm kredi kartlarına 12 taksit ile ödeme imkanı sunulmaktadır

SANAL SANATRAL

Üyelerin borç bilgilendirmeler robot arama ile site sakinlerine bilgilendirmeler yapılmaktadır

RAPORLAMA ÖZELLİĞİ

Yapılan fatura basımları ile ilgili geçmiş dönem endeksler, bina ortalama kullanım oranları, dairedeki odaların ortalama kullanımlarını, cezaya giren daireleri, ve şimdiye kadar ki basılmış bütün faturaların takibini sistem üzerinden yapılabilmektedir.

 

Aklınıza gelecek incelemelerinizi yapabilir şikayeti olan daire sahibinin bu özelliklerle faturasını inceleyip bilgilendirme yapabilirsiniz.

Geçmişe yönelik bütün endeksleriniz ve faturalarınız sistemde kayıtlı olup sürekli takip etme imkanınız bulunmaktadır.

Sitede takılı kalorimetre cihazlarını aylara göre raporlama yapabilecek, şikayeti olan daire cihazlarını kendi  inceleyip yorumlarını yapabilecektir.

 

CEZA UYGULAMASI

Binalardaki en büyük sorunlardan biriside petekleri tamamen kapatıp fatura tutarlarını düşürmeye çalışmalarıdır. Kapatılan vanalardan dolayı alt, üst veya yan dairesi ısınabilmek için daha çok bedel harcamakta veya ısınma ile ilgili sorunlar yaşamaktadır. Site yönetimi veya firmalar olarak o dairenin içine girip kaç derece ısınmayı sağladığı kontrol edilememektedir

Daire sıcaklığının Kanun gereği 15°C altına düşürülmemesi gereklidir. Petek kapatan veya oda sıcaklığı 15°C altına düşen daireler için tık tuşla ceza uygulaması yapabilir ve daireler arası eşitsizliği ortadan kaldırabilirsiniz.

Yapmış olduğumuz uygulama ile binanın 15 derece sıcaklığı kendi ısıtıcı cihazı ile sağlaması gereken tüketim değerini hesaplayıp o değerin ne kadar altında kaldı ise o bedeli ödemesi sağlanmaktadır

 

ONLİNE İŞLEMLER

Site sakinlerine verilen bireysel şifre ile herkes kendi dairesi ile ilgili güncel ve geçmiş dönem faturalarını takip edebileceği özel bir sayfadır. Ayrıca bu sayfa ile servis taleplerini telefon açmadan iletebilecekleri portal uygulaması mevcuttur.

PROGRAM EĞİTİMİ         

Site yönetimine verilen Bulut enerji faturalandırma programı ile ilgili eğitimler firma yetkililerince verilerek  programın sorunsuz kullanması sağlanır.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Isı Paylaşım Sistemi ile ilgili site yönetiminin ayarladığı toplantıya, firma mühendislerinin katılımı ile cihaz kullanımları hakkında bilgilendirme hizmetleri verilmektedir. Bu yapılan hizmetle daha bilinçli bir kullanıcı kitlesi oluşturmak bu doğrultuda bina yakıtlarında tasarrufları daha yüksek oranlara çıkarma amaçlanır.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ      

Program kullanımı ile ilgili veya fatura basımında yaşanan sıkıntılar ile ilgili 0850 441 42 66 numaralı hattan anında destek alınabilmektedir.

DUYURULAR 

Siteme kayıtlı olan dairelerin telefonlara ve mail adreslerine sistem ile ilgili bilgilendirmeler, yönetimin duyurularını anında iletme, fatura tutarları bilgilendirme veya arıza bildirimleri ile ilgili duyuruların yapılması

GÜNCELLEME  

 

Bulut enerji faturalandırma programının kullanılması durumunda bakanlığın yapmış olduğu güncellemelerde veya firmamızın yapmış olduğu iyileştirme güncellemelerinden otomatik olarak yararlanılmış olacaktır

Siemens Kalorimetre

Alarko Kalorimetre

qundis Kalorimetre

Techem Kalorimetre

Hermes Kalorimetre

Adunos Kalorimetre

Teksan Kalorimetre

Tebaş Kalorimetre

goldtherm Kalorimetre

Seres Kalorimetre

Calmet Kalorimetre

Polimeter Kalorimetre

markalarını okuma ve fatulalandırma programı.

Etiketler